Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

MUNKÁCSY MIHÁLY: SOLYMOSI ESZTER VÉRE!

Sakter vágással gyilkolták meg a magyar leányt...

A KABBALISTA ORBÁN GÁZárakkal CSINÁLT AUSCHWITZ-ot MAGYARORSZÁGBÓL!!!

2022. november 06. 13:41 - Abrakadabra777

NÉPET MÉG NEM VERTEK ÁT ÚGY, AHOGYAN AZT a NÉPRITKÍTÓ ZSIDESZ TESZI a FELCSÚTI  HARÁCSOLÓVAL az ÉLEN!!!

VÉRLÁZÍTÓ PÖKHENDISÉG és NETTÓ HAZAÁRULÁS a REZSIKRÍZIST GERJESZTŐ FELCSÚTI BÉLPOKLOSTÓL, AKI az UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKET is KISZÍVJA BELŐLÜNK (https://www.tiktok.com/@dani_vok17/video/7129820972944739589?is_from_webapp=v1&item_id=7129820972944739589)!!!

Tudtad, hogy sokkal olcsóbban lehetne gázt, valamint áramot beszerezni a világpiacon, mint amilyen áron számolja itthon a bábkormány az augusztus 1-től a fogyasztásokat az átlag felett? Ugyanis a megváltozott rezsiköltség 242 forintos piaci árammal és 912 forintos gázárral számol.

Nem kellett messzire menni, csak a szomszédos országokba, hogy lássuk, ott mennyibe kerül a piacon a gáz, illetve az áram.

Áram esetén a cseh 184, a szerb 129, a román 128, a szlovák pedig 88 forintra jönne ki a 242 forintos magyar áram.

A gáznál kWh-ba átváltva a magyar 91 forintra jönne ki, a cseh 66-ra, a román 56-ra, a szlovák 20-ra és a szerb 12-re.

Ezekből az adatokból az is kiderül, hogy a kormány által hangoztatottnál jóval barátibban kapnak a piaci szereplők áramot mindenhol.

Ráadásul bármelyik gáztőzsde oldalon is hasonlóak az árak, azaz alatta vannak az Orbán"-rezsim" és a NER-es uzsorások árképzésének!!!

Szükségesnek tartom annak magyarázatát, hogy miért akarja az Orbán-kormány világpiaci áron adni a paksi áramot!!!

Ugyanis Paks jelenleg is képes ellátni az egész lakosságot árammal, nagyjából 12 forintos kilowattóránkénti áron, ezért kérdéses, hogy mi szükség van az árampiaci szabályok megváltoztatására, vagyis arra, hogy az átlagfogyasztás feletti rész után a piaci árat kelljen fizetni.

A Paksi Atomerőműben termelt villamos energia mennyisége meghaladja a lakossági, azaz a rezsicsökkentésre jogosultak szükségleteit.

2020-ban a hazai lakosság áramfelhasználása – a KSH adatai szerint – 11,73 gigawattóra (GWh) volt, míg az atomerőmű termelése – a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai szerint – ennél jóval nagyobb, 16,1 GWh. Minden 1 GWh áram után 11,5 millió, vagyis kilowattóránként 11,493 forint folyt be a Paksi Atomerőműhöz.

Az MSZP-s politikus kíváncsi arra is, hogy miért fenyegetheti büntetlenül a magyar lakosságot az agyalágyult Németh Szilárd kormányzati rezsifelelős azzal, hogy 10-12-szeres áron adják majd az áramot!?

HERNÁDI és CSÁNYI (...csak kicsit gyanús...lehet egyre több ilyen eset lesz, mint a somogyi milliárdos kivégzése, akinek a vagyonára a helyiek szerint Csányi hajtott, Csányi meg ugye Viktor talpasa...!!!) szerint a rezsicsökkentés nem jó, a lakosságnak és a vállalkozásoknak érezniük kell a terheket!!!

A POFÁM LESZAKAD!!!

A Magyar Bankszövetség elnöke, a magyartalan Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója szerint nincs miből különadóznia a bankoknak!!!

Az újabb extra adóterhek kivetését a magyarországi a mély államnak gyarmatosító bankszektor ellenzi!!!...- MIKÖZBEN CSAK TAVALY (PAPÍRON!!!) 800 MILLIÁRD FORINTOT TALICSKÁZTAK KI HAZÁNKBÓL ROTHSCHILD PONTY-SZEMŰ VÁMSZEDŐI!!!

HERNÁDI ZSOLT a MOL BŰNÖZŐ ELNÖKE, AKI 250 MILLIÁRD FORINT OSZTALÉKOT FIZET KI a KIVÁLTSÁGOS SPEKULÁNS KEVESEKNEK, AKIK 32 ÉVE RABOLJÁK KI MAGYARORSZÁGOT!!!...- MOST AZT AKARJA, HOGY az ÁLLAMPOLGÁROK TÖBBSÉGÉNEK ÉRBEVÁGÓAN ROSSZ LEGYEN!!! KORRUPT MEGTŰRT ISRAELI és MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR LÉTÉRE azzal MERÉSZELT FENYEGETŐZNI, HOGY az ÁTMENETI ÁRSAPKÁS INTÉZKEDÉSEKET SOKÁIG NEM LEHET FENNTARTANI, MERT ELFOGYNAK az ERŐFORRÁSOK!!!

ÉRTIK!?

MIKÖZBEN BRUTÁLIS HASZNOT DOBNAK SZÉT az ÖVÉIK KÖZÖTT...- AMA BIZONYOS BEFEKTETŐK KÖZÖTT, AKIK VALÓJÁBAN azok a SZABADKŐMŰVES FENEVADAK, akik KIROBBANTOTTÁK a MŰÁLLAMBAN ZAJLÓ HÁBORÚT EURÓPA ÚJRA GYARMATOSÍTÁSÁHOZ!!!

A szankcióháború felgyorsítja az alternatív fizetési eszközök keresését és megkérdőjelezi a régóta csak nyomtatott szemétnek minősülő dollárközpontú pénzügyi pöcegödör létezését!!!

Az Egyesült Arab Emírségekben példátlan növekedés (nagyon helyesen!!!) tapasztalható a kriptovaluta kereskedelemben!!!

Az ország több milliárd dollárt kap az uzsorás-bankárkaszt gén-nyomorult pénzrontóinak megkerülésével befektetésekre és üzleti tranzakciókra!!!

A különösen népszerűvé váltak az oroszok körében is, akik így elkerülik az usrahelli kollektív-nácik átkozott szankcióit!!!

Bretton Woods-i egyezmény: a II. világháború utáni gazdasági világrendszer alapjait kidolgozó konferencia záródokumentuma.

A Bretton Woodsban (USA) 1944. júl.1-22. között tartott pénzügyi értekezleten született egyezmény, amelyben a részt vevő 44 ország megállapodott az IMF (International Monetary Fund, Nemzetközi Valutaalap) és az IBRD (International Bank for Reconstruction and Development, Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bank) megalapításában.

Az új gazdasági rendszer célja egy stabil, a „30-as évek nacionalizmusának” visszatérését megakadályozó világgazdasági rend megteremtése volt.

A későbbi szocialista zónába tartozó országok nem vettek részt az ezen egyezménnyel megalapozott gazdasági rendszerben.

Az ún. pénzintézetek saját kimutatásai a bizonyítékok a Forex alapú elszámolásra!!!

Jó reggelt!!!

Tényleg van, még aki azt állítja, hogy nem kell a bank teljesítését górcső alá venni?

Tényleg van, még aki azt állítja, hogy a bank által kiszolgáltatott terhelő bizonyítékkal nem kell törődni?

Ez a bankok egyenleg és költségvetési csalásainak igazi lényege!!!

Nem kölcsönt adott, hanem megtette a tétet és a CHF trendjére fogadott az ügyfélnél!!!

Ez a bankok csalásának igazi lényege!!!

Tudjuk és bizonyítjuk, ezért küldték ránk a hamis prókátort "+" a zsidó Pegasust, hogy eltereljék a figyelmet...

A náci „kollektív Nyugaton” kívüli országokban az arany iránti érdeklődés növekedése, mint a pénz megtakarításának módja, Washingtontól és Brüsszeltől függetlenül, gyorsan növekszik. Oroszország és Kína már régóta növeli aranytartalékait, amelyek a szankcióháborúk hátterében megmutatták hasznosságukat.

Hála a Jó Istennek a kereslet irántuk most gyorsan növekszik, a költségek pedig új rekordokat állítanak fel.

A kapzsidók eurodollár monetáris modellje és a cionisták neoliberalizmus rumlija abszolút bukásra van ítélve!!!

Kamat és költségmentes!!!

FORINTBAN!!!

Ennél kedvezőtlenebb feltételeket nem fogadhatunk el.

"A 2008/48 irányelv 23. cikkét úgy kell értelmezni, hogy azzal nem ellentétes, hogy valamely tagállam nemzeti szabályozásában előírja, hogy amennyiben valamely hitelmegállapodás nem tartalmazza az ezen irányelv 10. cikkének (2) bekezdésében megkövetelt összes tartalmi elemet, úgy ezt a megállapodást kamat- és költségmentesnek kell tekinteni, ha olyan tartalmi elemről van szó, amelynek hiánya kétségessé teheti a fogyasztó azon lehetőségének meglétét, hogy a kötelezettségvállalásának mértékét értékelje." Felhívom a figyelmeteket arra, hogy a 2008/48 irányelv 10. cikke a HITEL tartalmi elemeit sorolja fel.

Nekünk azonban csak hitelszerződésünk volt a folyósításig.

A folyósítás után pedig SEMMI!!!

A 23.cikk pedig a következőket írja: "A tagállamoknak meg kell állapítaniuk az ezen irányelv alapján elfogadott nemzeti rendelkezések megszegése esetén alkalma- zandó szankciókra vonatkozó szabályokat, és minden szükséges intézkedést meghoznak azok végrehajtásának biztosítására.

Az előírt szankcióknak hatékonyaknak, arányosaknak és VISSZATARTÓ EREJŰNEK kell lenniük"

2008/48 EK rendelet: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32008L0048&from=HU C-42/15 EUB ítélet 4. pont

„Akik ebben a háborús helyzetben extra haszonra tesznek szert, azokat arra kérjük, azoktól elvárjuk, hogy segítsék az embereket és járuljanak hozzá az ország védelmi költségeihez”

HU(€)XIT, DE AZONNAL!!!...- azaz ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!!

ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN, alias=aljas GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!!

Két nagy baj van a pedo-fideszes médiával: az egyik, hogy a kormánypártra nézve kínos ügyeket, kérdéseket még csak felvetni sem lehetséges benne, a másik pedig, hogy szigorúan tartaniuk kell magukat a „zéró tolerancia” elvéhez.

Vagyis a zsideszes bértollnokoknak, fejvesztés terhe mellett, két előíráshoz kell igazodniuk: a Fideszt és a Jézus gyilkos bosszú népét kritikával illetni tilos!!! Még akkor is tilos, ha az igazság ezért kimondhatatlanná válik, és a magyarság sorsa szempontjából kulcsfontosságú kérdések megvitatása sem lehetséges.

Orbán Viktor és kormánya tudatosan gyengíti a forintot és nyerészkedik vele a magyar emberek kárára, miközben a magyar érdekekkel és saját korábbi hitvallásukkal szemben távol tartják hazánkat az euró-zónához való csatlakozástól!!!

A Fideszről kiderült, hogy hazudtak az embereknek!!! A legfőbb probléma a kormány rezsinövelésével, hogy a fogyasztást tekintik egyedüli szempontnak, miközben ez nem feltétlenül jelent pazarlást, például mikor egy többgenerációs család él egy háztartásban.

2021. április 1-jén életbe lépett az új díjszabás, amelyben csökkent az energia ára, de nőtt a rendszerhasználati díj.

A rezsicsökkentés a kormány legnagyobb hazugsága, amellyel már két választást meg tudott nyerni.

Azt, hogy a rögzített ár az elmúlt években magasabb volt, mint amit a világpiaci árak indokoltak volna, a propaganda jótékony homályban hagyta.

Most azonban, hogy elszálltak az árak, rögtön fény derült az igazságra!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://solymosieszter.blog.hu/api/trackback/id/tr1517971598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása