Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

MUNKÁCSY MIHÁLY: SOLYMOSI ESZTER VÉRE!

Sakter vágással gyilkolták meg a magyar leányt...

CIGÁNY ÚTON ORBÁNIA!!!...- a FIDESZ MINDENKIT MEGERŐSZAKOLT!!!

2022. augusztus 15. 10:30 - Abrakadabra777

ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK a BANKÁR-CSICSKA FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ!!!

Nyomor: éhezés és fagyoskodás között választhatnak télen a hiszékeny és birkatermészetű magyarok!!!

Orbánék megszorításai és végítéletei nem csak azért botrányosak, mert a választás előtt végig azt hazudták, hogy nem lesznek ilyenek...- hanem azért, MERT ELŐRE KITERVELTEN, FOLYTATÓLAGOSAN és MAFFIA RENDSZERBEN HAZUDTAK a JÓ NÉPNEK!!!

A magyar emberek jó részének gyakorlatilag a túlélését veszélyeztetik az alkalmatlan és lelkiismeretlen kormány átgondolatlan, kapkodó intézkedései!!!...- AMIÉRT BUKNIUK KELL és TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL SÚLYTANI MINDAHÁNYUKAT, AKIK ÁTPASSZÍROZTÁK a NAIV MAGYAR ADÓFIZETŐKET!!!

A SOROS LAKÁJ VAD-CIONISTA ORSÓS=OLSTEIN=ORBÁN és TETVES KIBUCÖRDÖGEI ISMÉT VÁGÓFRONTRA KÜLDIK a MAGYAR FIATALOKAT!!!...- NANÁ, HOGY ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN!!!

Bár a felcsúti hazug azt írta a Facebook-oldalán, hogy marad a rezsicsökkentés, egy friss felmérés szerint az emberek kétharmada (68%) nem hisz neki, úgy véli, a Fidesz megszegte választási ígéretét. A párt népszerűsége 12 százalékponttal csökkent. A Publicus Intézet Népszava megbízásából készített kutatása szerint az emberek borúlátóak a jövőt illetően, 80 százalékuk szerint megszorításnak tekinthető a rezsitámogatás és a katázás korlátozása. Ezzel a fideszesek 49 százaléka is egyetért. A megkérdezettek általában nagyon súlyos problémának tartják az élelmiszerárak növekedését (60%), a rezsiárak emelkedését (57%), a nyugdíjak, fizetések vásárlóerejének csökkenését (49%), a megtakarítások csökkenését (43%), általában a megélhetést (30%), a munkanélküliséget (8%). A kormány rezsicsökkentés csökkentésével a megkérdezettek 25 százaléka egyetért, 10 százaléka inkább egyetért, 48 százaléka nem ért egyet, 14 százaléka inkább nem ért egyet. A többség úgy számol, hogy túllépi majd gáz- és villanyfogyasztása a támogatott mértéket. Ezen belül 61 százalék jelölte meg a gázt, 81 százalék pedig a villanyt. A megkérdezettek 68 százaléka szerint a Fidesz megszegte a rezsicsökkentés megtartására vonatkozó választási ígéretét. Így látja a kormánypártiak 20 százaléka is. A válaszadók 58 százaléka hazugságnak, 18 százaléka tévedésnek minősítette a Fidesz állítását, hogy a magyar gazdaság erős, és fenntarthatók a kedvezmények. Kiderült, átlagosan 44 százalékos inflációt érzékelnek az emberek!!!

Az alábbi táblázatban látható, mennyi áramot termelt a Paksi Atomerőmű 2013 és 2021 között évente, és ebből mennyit fogyasztott a magyar lakosság az adott évben. Az is itt szerepel, mennyi árbevétele volt ebből az erőműnek évente. Kiszámolható tehát, mennyibe került egy kilowattóra lakossági áram megtermelése Pakson. Lényegében bekövetkezett az, amitől féltünk. Milliók reménykedtek benne, hogy talán nem fogja megtenni a Rothschild csicska multi-szponzor kormánya!!! A magyarországi bábkormány azonban továbbra is ragaszkodik a hazug statisztikájához!!! Az átkozott politikus-hiénák szerint ma Magyarországon az átlag gázfogyasztás 144 köbméter/hónap, illetve 210 kWH/hónap míg az átlagkereset 500 ezer forint, de lehet, mikor e sorokat pötyögöm, már még több...- és jobban élünk, mint a svédek vagy a gyarmattartó belgák!!!

Az Orbán-kormány krízispolitikáját tovább tetézi a mesterségesen gerjesztett brutális infláció és az élelmiszerek direkt drágítása!!! Sajnos rengetegen, de túl későn fognak szembesülni, ha így marad a jogi rendelkezés, hogy vagy esznek és fizetik a rezsit vagy pedig a hitel törlesztést fizetik a továbbiakban. Mivel a kettő együtt 100%, hogy nem fog menni.

Felháborító, hogy Orbán és "családbarát" vadbarmai minden átmenet nélkül hozták ezeket a rendelkezéseket. Egy bizonyos a kezdő lökést már megadta ez a nemzetáruló bagázs, hogy a hiéna követeléskezelőkhöz, ezt követően pedig a népnyúzó zsidó végrehajtókhoz kerüljenek az emberek!!!

A NATO Európában, egy katonai diktatúrát hozott létre, és semmit nem lehet az amerikai katonai diktatúra ellen tenni. Az EU az USA utasításait hajtja végre. Tehát a NATO megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy felhasználva az európai embereket, rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy megvalósíthassák sátáni tervüket, ami az egypólusú, kizsákmányoló, kifosztó világrendszert, a totális kontrollt, és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség számára!!! Amíg az államok feletti hatalom által irányított USA, nem ad engedélyt az ukrán kormánynak arra, hogy megállapodást kössön Oroszországgal, addig nem lesz vége a háborúnak. Ami a legrosszabb, hogy a háttérhatalmi elit úgy gondolja, hogy ezt a háborút meglehet nyerni egy atomháborúval!

MAGYAR KÖZLÖNY 100. szám - 2022. június 17., 2022. évi VII. törvény Egyes törvényeknek a honvédelemmel, a gazdaságfejlesztéssel, valamint a kormányzati igazgatással összefüggő módosításáról... A személyazonosító jel helyébe lépő azonosítási módokról és az azonosító kódok használatáról szóló 1996. évi XX. törvény 32. § f ) pontjában a „kiképzett tartalékos” szövegrész helyébe a „kiképzett hadköteles” szöveg lép!!! Na szóval vegyétek tudomásul Ti agyament fideSS huszárok, eztán "hadkötelesek" és "honvédek", hogy ismételten bedőltetek a covid-terrorista zsidó szemfény és országveszejtőknek!!! https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/fc1dbfadcc08abb689633f827592a05d1413b478/letoltes

Magyarországon „csak” ebben az évben 21%-ot veszített a forint az €-hoz képest, a $-ral szemben is már 20% feletti a veszteség. Ahol a háború van Ukrajnában, a Hrivnya fele ennyit sem veszített értékéből!!! Mi lenne ha EURÓ lenne!? Hát az lenne, hogy nem lehetne az EU-ra, Brüsszelre fogni azt, hogy rossz a gazdaság tűrőképessége, rossz a megítélésünk, kicsi a bizalom kintről az országunk irányába és nem is dübörög ez az egész annyira, mint azt a TV2-ből sugározzák, vagy ahogyan a Mészáros csatornákból zúdul ránk. Nem spekulációt kell kiáltani, hanem gatyába kellene szedni ezt az országot és bevonni a politikusbűnözők „stratégiai multijait” a közteherviselésbe min. 50%-os adókkal!!! Úgy viszont nem lehet, hogy a háromszor drágább áramot félárusítják a felcsúti spekuláns ugatására és majd másban a néppel kifizettetik többszörösen, de közben az olvasatlan ember, a TV2-t és köztévét néző és a Mészáros bulvárok címlapján azt láthatjuk öles betűkkel, hogy nálunk fél áron van a gáz és fél áron van az áram (…DE 1/5 ANNYI FIZETÉSÉRT!!!!…- HOGY ÁLLNA MEG a SZÍVED TE FELCSÚTI TOLVAJ!!!). A Lidl, a SPAR, a Tesco, az Auchan és a Penny válaszai alapján vizsgálta meg az infláció hatására átalakuló vásárlási szokásokat a vg.hu. Az egy évvel korábbi árakhoz képest a több termék is jelentős drágulást mutat: • a margarin 41,4, • a kenyér 37,5, • a sajt 35,4, • a baromfihús 34,3, • a száraztészta 33,3, • a tejtermékek 30,3, • a tojás 29,9, • a péksütemények pedig 27,3 százalékkal kerültek többe, mint tavaly májusban!!! Tehát maradjunk abban, hogy Ukrajnában ahol háború van, a pénz értéke kis mértékben változott más valutákhoz képest, nálunk ahol dübörög a gazdaság és “stratégiai nyugalom” van, 2-3x annyit romlott a pénzünk “értéke”!!!…- NANÁ, HOGY DIREKT és ROTHSCHILD PARANCSRA!!! Szerrel és tettel: PáLoS TReND Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!

ORBÁN=ORSÓS=OLSTEIN és ROGÁN BEHAJTÓ CSAHOSAI BUDAPESTEN, MÍG Dr. SIMON PÉTER MIKLÓS VÉGREHAJTÓ CEGLÉDEN FOSZTJA KI az ÁRTATLANOKAT!!!

POSTA IMRE és az "ISMERŐSÖK" SZERINT (D)Rogán neve alatt most vagy Moszkva takarít, vagy Izrael dominanCIA hadakszik, de a "magyar titkosszolgálatoknál" már régen shalom=csalom-mal köszöntek a hüllőszármazékok!!! Nyilvánvaló, hogy ez a zsidulás és balekoskodás csupán 1 fedősztorija a szabadkőműves talmudisták hollywoodoojának. Figyelem elterelés Magyarország becsődöltetése előtt, hogy kirakhassák az ISRAHELL táblát "MAGYARORSZÁG" helyett!!! Ezért is nyújthatta be lemondását Bunford Zsolt, az Információs Hivatal vezetője!!!...- mert későn tudta meg, hogy PUTYINNAK MÁS TERVEI VANNAK MÁRIA ORSZÁGÁVAL!!!

Rogán Antalt máris kicsinálta az a rengeteg nyomasztó titok, amit az új kormányban rábíznak a bábosok. Azért rá, mert 1 zsarolható gonosztevő kellett ehhez a poszthoz. Az pedig nem más, mint HORVÁTH NANCY KIVÉGEZTETŐJE az ún. (D)ROGÁN TÓNI!!! Ez az a megátalkodott politikusbűnöző az új Orbán kormányban, aki bejegyzett cégeinél fő tevékenységként " 9604. Fizikai közérzetet javító szolgáltatás" keretében semmizi ki az ártatlan magyar családokat!!!

Végrehajtójelölt Teljes munkaidő "Dr. Simon Péter Miklós Végrehajtói Irodája Cegléd, Pest Legyen az első jelentkezők egyike Cegléden található végrehajtói irodánk várja jó kommunikációs készséggel rendelkező, sikerorientált, csapatban dolgozni képes személyek jelentkezését, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak: magyar állampolgár a 18. évét betöltötte legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkezik büntetlen előéletű, nem állt kényszergyógykezelés alatt, nem áll a jogi képesítéshez kötött foglalkozástól vagy a végrehajtói foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll cselekvőképességet érintő gondnokság vagy támogatott döntéshozatal hatálya alatt A fenti követelményeknek való megfelelés igazolásának módjáról személyes egyeztetés során nyújtunk tájékoztatást. Tevékenység végzése során a végrehajtójelölt a végrehajtó és a végrehajtó-helyettes tevékenységét elősegítő ügyviteli jellegű tevékenységet végez. Elvárások: Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Logikus gondolkodás A jelentkezők esetében előnyt jelent: végrehajtói szakvizsga jogi végzettség pénzügyi területen szerzett tapasztalat vagy végzetség"

Rogán három elvárást fogalmazott meg a nemzetbiztonsági szolgálatok felé: Magyarország szuverenitásának, az ország és a magyar emberek érdekeinek védelme, „ne a magyar emberek fizessék meg a háború árát”. Tartsák tiszteletben a választások eredményét, vagyis tegyenek meg mindent azért, hogy Magyarország ne keveredjen bele az orosz–ukrán háborúba. A háborús propaganda feltárását várja a szolgálatoktól, „kik csinálják, miért csinálják”. Legyenek tekintettel a szövetségi együttműködési rendszerre. [url]https://telex.hu/belfold/2022/05/25/titkosszolgalat-nemzetbiztonsag-rogan-kovacs-zoltan-andras-nemzeti-informacios-kozpont[/url]

Röhejes, de a rabló műállamban is függetlenebb az Alkotmánybíróság, mint Magyarmaton 2022-ben!!! Az ottani alkotmánybíróság egyhangúlag hozott döntése alkotmánysértőnek minősítette a jogszabály kifogásolt cikkelyét, az előírás kiszámíthatóságának hiányára hivatkozva. A biztosítékok hiánya visszaélésekre adhat lehetőséget az adatmegőrzési és -tárolási tevékenységek terén, és így sérülhet az egyén családi és magánélethez való joga, a véleménynyilvánításhoz való jog, illetve a levéltitok - állapította meg az alkotmánybíróság.

I&S Limited Korlátolt Felelősségű Társaság - Budapest: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44. I. em Spandora. Követeléskezelő munkatárs!!! Teljes munkaidő!!! Legyen az első jelentkezők egyike!!! Budapest egyik frekventált részén, a Kolossy tér közelében található több éves multinacionális cég back office részére keressük új kollégánkat követeléskezelő munkakörbe!!! Feladatok: meglévő ügyfelek tájékoztatása telefonon, emailben az esetleges elmaradásokról - statisztikák vezetése - adminisztráció Elvárások: határozottság - udvariasság - jó kommunikációs készség Amit nyújtunk: irodai beosztás (H-P 9-17-ig) - kulturált, új környezet - előre lépési, fejlődési lehetőség Tavalyi árbevételünk 84 572 000.- Ft volt, amit olyan magyar adófizetőkből tudtunk még kicsavarni, akiket az uzsorás bankok tettek tönkre!!! Mindezt 26 fővel és 1 kormányközeli vezetővel produkáltuk. Amennyiben úgy érzi, hogy szeret kommunikálni, embereket sokkolni és rettegésben tartani...- és szívesen kipróbálná magát ebben a hatalmaskodó pozícióban, jelentkezzen hozzánk és ismerkedjünk meg egy személyes állásinterjú keretein belül!

SEBEZHETŐ LETT MAGYARORSZÁG NEMZETBIZTONSÁGA, MIVEL a LEÁNYKERESKEDELEMBEN, DROGBISZNISZBEN és FEGYVERNEPPERKEDÉSBEN TEVÉKENYKEDŐ SZEXUÁLIS RAGADOZÓ (ROGÁN ANTAL!!!) ORBÁNTÓL MEGKAPTA a PEGASUSSAL KÉMKEDŐ TITKOSSZOLGÁLATOK VEZETÉSÉT!!! A nemrég közzétett új kormányzati struktúrában a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok a Horvát Nancyt kivégeztető Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tagozódnak be. Idáig az elhárítás, vagyis az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) a belügyiminiszter, míg a hírszerzés, azaz az Információs Hivatal (IH) a külügyminiszter irányítása alá tartozott. Az új szerkezetben az AH és az IH mellett a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ), valamint a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ (TIBEK) is a miniszterelnökség fennhatósága alá kerül.

EZ OLYAN ÖRÖKRE SZÓLÓ MEGMÁSÍTHATATLAN TÉNY, MINT MIKOR a CION-LIBSI PROPAGANDA LE AKARTA NYOMNI a TORKUNKON, HOGY TAVALY ÉV ELEJÉN NEM a MÉLY-ÁLLAM ZSIDAJAI PUCCSOLTÁK MEG az AMERIKAI VÁLASZTÁSOKAT és DÖNTÖTTÉK ROMBA TRUMP PÉLDANÉLKÜLI 4 ÉVIG TARTÓ HÁBORÚMENTES ELNÖKSÉGÉT!!!...

…- VAGY a TITANIC BIZTOSÍTÁSI CSALÁSÁT, a SZÁNALMASRA SIKEREDETT STÚDIÓBAN FORGATOTT HOLDRA SZÁLLÁST, 9/11 ZSIDÓ ÖNMERÉNYLETÉT és az EBBŐL KÖVETKEZŐ ún. TERRORIZMUS-VÁD GYARMATOSÍTÁST… …EGYBEKÖTVE...- UKRAJNA = HATÁRVIDÉK és IRÁN (AMI KÉSIK, NEM MÚLIK!) LEIGÁZÁSÁNAK KISÉRLETEIVEL…- HOGY KIPROVOKÁLJÁK a III. VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÁSÁT!!!

A MAGYAR EMBERLELKEK MEGNYOMORÍTÓI JAVARÉSZT a NEMZETIDEGEN, SZOCIOPATA, HÉBER-CSICSKA, "KERESZTÉNYPOLITIKUSOKNAK" ÁLCÁZOTT ÜGYNÖK LÉLEK-KUFÁROK, ÁTKOZOTT NEMZETRONTÓK ÉS SORSTALAN TÖBBES ÜGYNÖKÖK, AKIK DINASZTIKUSAN LEURALTÁK ÉS KIFOSZTOTTÁK/JÁK MAGYARORSZÁGOT!!! A magyarországi közintézmények 80%-ban az idegen érdekeket képviselő, magyar-gyűlölő, éber "közszolgák" naponta képesek megutáltatni az adófizető állampolgárokkal az életet és megfojtani bennük a reményt! Nyíltan, büntetlenül tarthatják lelki és fizikai terrorban társadalmunkat; - és olthatják belénk Magyarország állandó degradálásával, a lakásmaffia szponzorálásával Anya és Szülőföldjük mielőbbi elhagyását! - hogy aztán az új-régi ómigráns Jézus gyilkos gnómok (patkányforradalmi unokák = kilakoltató szemita honfoglalók!) végleg elfoglalhassák és kiszipolyozhassák FÖLDANYÁNK VALÓDI ÉDENKERTJÉT: MAGYARORSZÁGOT!!!

TE döntöd el, hogy hagyod- e...!!! 1. Minden végrehajtási cselekmény (nem csak árverés, nem csak kilakoltatás) felfüggesztése a devizahiteles probléma teljes (anyagi és erkölcsi) rendezéséig 2. Végrehajtói rendszer államosítása 3. A bírósági rendszer bíró áldozatainak megkövetése, reparáció (kényszernyugdíjazottak, Schadl miatt sújtottak, kirúgottak, meghurcolt bírók) 4. Országos Bírósági Hivatal megszüntetése 5. Az Országos Bírói Tanács igazgatási csúcsszerv lesz a helyi és megyei érdekvédő, önkormányzati bírói tanácsok kontrollja alatt 6. Ügyészség IM alá rendelése a vádemelés mellőzésére utasításadás joga nélkül 7. Antikorrupciós Ügyészség felállítása 8. Önálló Szolgálati Bíróság törvénybe iktatása a tisztességes bírói többséggel szemben álló korrupt bírósági vezetők és bírák hatékony szankcionálására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://solymosieszter.blog.hu/api/trackback/id/tr4417908407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása