Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

MUNKÁCSY MIHÁLY: SOLYMOSI ESZTER VÉRE!

Sakter vágással gyilkolták meg a magyar leányt...

ZSICI DEVIZAKUPEC a VÉGREHAJTÓ-MAFFIA FEJE!!!

2022. október 29. 14:50 - Abrakadabra777

A bankoknál sok ezer milliárdnyi jogtalan pénz fekszik el, amit ORBÁN és a BANKOK KÖZÖTTI EBRD DIKTÁTUMNAK KÖSZÖNHETŐEN RABOLTAK/RABOL6NAK EL a MAGYAR EMBEREKTŐL a POLITIKUSBŰNÖZŐK és a KEGYETLEN UZSORÁSOK!!!

Árfolyamkockázat a devizában nyilvántartott kölcsönökben nincs! Csak akkor lenne, ha devizában kaptuk volna meg a kölcsönt és forintban kell törleszteni. Mert akkor tőlünk függ, hogy honnan, milyen árfolyamon tudjuk beszerezni a devizát. Pl. megvásároljuk a barátunktól, vagy valamelyik banktól, pénzváltótól, ekkor befolyással tudunk lenni az árfolyamra. Esetleg kimegyünk Svájcba dolgozni és ott CHF-be kapjuk a jövedelmünket, akkor nincs kockázat, mert megegyezik a törlesztő részlet a kölcsönadott pénznemével.

Nyilvántartáskor, amikor forintban kapjuk és forintba kell visszafizetni, nincs semmilyen árfolyamkockázat, ebben az esetben nem változhat sem a törlesztő részlet, sem a futam idő. – azon mosolygok kényszeredetten, hogy lám-lám a mainstream sajtó most nem iparkodik.. portfólió és tsai… máskor már az ítélet előtt tudták a "rossz hírt az adósoknak"… erre most gondolom nem volt "megrendelés"…

(https://civilkontroll.com/devizahitel-ugyek-nincs-arfolyamkockazat-kukaba-dobhatjuk-a-dh-torvenyeket-2022/)

MINDEZEK ELLENÉRE CIGÁNY-HITLER MAGYARMATÁN MÉG MINDIG SEMMIBE VESZIK az EUB ÍTÉLETET!!! A korábbinál sokkal gyorsabbak lettek a végrehajtási eljárások, egy ingatlant akár húsz nap alatt is el lehet árverezni.

Az adósokat már a bíróság sem tudja megvédeni az esetleges végrehajtói túlkapásoktól, mert mire elbírálnák a kérelmeiket, addigra elveszthetik a házukat!!!

Az új szabályokat a bankárkaszt EBRD diktátuma alapján még Völner Pál államtitkársága idején fogadta el az Orbán-maffia!!!

Gyurcsány igazságbeszédétől Orbán kóser falujáig: ÖZÖNLENEK az ukrajnai ZSIDÓK!!!...- a balatonőszödi kormányüdülőbe is!!!

Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége.

Köves Slomó: Orbánt átlagon felül érdekli a zsidóság, nélküle nem lenne reneszánsz!!!...- vajon mi lenne, ha a magyarok érdekelnék "átlagon felül" Magyarmat állítólagos miniszterelnökeként!?

A kamatos kamaton és a RÓMAI JOGON alapuló világfelfogás megérett a pusztulásra orbánostul és rothschildostul egyaránt!!!

Mivel ún. római jog bírái - judex-ek - jóformán kizárólag a zsidók voltak. Szóval az Ő világuk, a hamis Jáhve istenükkel együtt (a kereszténységet is ideértve és annak primitivizált változatát, az iszlámot is) érett meg atotális pusztulásra!!! Mily érdekes, hogy már pár hónapja az ún. Fürcht Pál Zsolt vezeti a Központi Nyomozó Főügyészséget (KNYF). Fürcht Pál Zsolt (aki több könyv állítólagos szerzője is!!!) korábban a Fővárosi Nyomozó Ügyészség elődjét, a Budapesti Nyomozó Ügyészséget vezette, illetve dolgozott fővárosi főügyészhelyettesként is, mostani kinevezéséig pedig a KNYF-en megbízott általános főügyészhelyettesként tevékenykedett.

A III/III-as CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK ORBÁN VIKTOR ORSZÁGA TOLVAJA (EBRD DIKTÁTUM 2015.02.09.)!!! AMÍG NEM UTASÍTJA KI az UZSORÁS BANKOKAT MAGYARORSZÁGRÓL és NEM KÁRPÓTOLJA az EGYMILLIÓ DEVIZÁS ÁLDOZATOT, AKKOR VELE is AUTÓBOMBA VÉGEZHET, MINT Alekszandr Geljevics DUGIN LÁNYÁVAL!?�

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://solymosieszter.blog.hu/api/trackback/id/tr8617965654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása